logs archiveIRC Archive / Freenode / #exim / 2009 / November / 20 / 1
elgrande
hello@all
i would please need some help
i have set up exim on a centos vserver
the ip is adressable over the providers subdomain 12345.provider.com and my domain mydomain.com
when i send from exterrnal to someone@12345.provier.com the mail gets delivered
when i send to someone@mydomain.com
i receive 550 unknown user
all tips on the internet i found seem not really applicable, because i can reach the host, but only with one hostname
and the working hostname has not been entered into exim config, so it seems for me not to be needed for the non working one
any hints would be really appreciated
:)
CunningPike
elgrande: Have you used 'exim -bT' and similar commands to debug your config?
elgrande
CunningPike: i tried exim -bhc (or similar) from exim troubleshootin faq... it said okay...
also i checked mx record which is fine
okay:
for the working address 'exim -bt' says remote host address is the local host: v36848.1blu.de (while routing <info@v36848.1blu.de>)
for non working it doesn't
kay
i found more info
obviously reverse dns is going wrong
can i do something there?
(Action) knows this will be an odysee with 1st level support
manofsky
I have too many msgs waiting to delivering from my server , how do I see an email body content from the shell ?
phx
cat message
muffnerf
exim -Mvb <messageid>
manofsky
muffnerf: exim: malformed message id 1MnghR-00025n-Fg-H after -Mvb option
muffnerf
manofsky: 1MnghR-00025n-Fg no -H
i think :s
manofsky
muffnerf: Thank you very much my friend
         

muffnerf
np
« prev